30 Ekim 2018 Salı

PİRAMİT ENERJİSİ VE ORGONİT BAĞLANTISI



Sudan’da sayısız piramit olduğunu ve buradaki piramit sayılarının Mısır’dan bile daha fazla olduğunu biliyor muydunuz? Ancak, Güney Amerika’da dünyanın geri kalan piramitlerinin hepsinden daha çok Piramit vardır. Bazı nedenlerden dolayı, antik adam binlerce Piramit’i dünyaya açtı ve bugün araştırmacılar, kesin amacının ne olduğuna dair bir kanıt bulmuş olabilirler.

Piramitler şüphesiz gezegenimizde şimdiye kadar yapılmış en büyük küresel fenomenlerden biridir. Peki neden insanlar yada ''başkaları'' öncelikle bu megalitik yapıları yarattılar?
Birçoğu, onbinlerce kilometre ayrılmış olsa bile inanılmaz benzerlikler paylaşıyor ve ana bilim adamları antik kültürlerin uzak geçmişte yolları geçmediğini söylese de, bu nasıl mümkün olabiliyor?
David Wilcock’un Rus piramit çalışmalarından bahsettiğini duyduğumdan beri bu şekilden ve çevresindeki tüm gerçekliği nasıl etkilediğinden çok etkilendim.
Muhtemelen megalitik yapıların en tanınmış öğelerinden biridir, ancak bu sitelerin nasıl inşa edildiği ve gerçek amaçlarından başka bir eski gizem olarak kaldıkları, ancak bunlar hakkında keşfedilenler, gerçek yaratma amaçlarına ışık tutabilir.
Volodymyr Krasnoholovets , Ukrayna’daki Fizik Enstitüsü’nden ünlü bir bilim adamıdır ve on yıl boyunca değişen yükseklik ve oranlardan çok sayıda piramit araştırmıştır. Rus hükümeti, çalışmalarını Moskova’nın dışında 144 fit uzunluğunda bir piramit yapması için onayladı.
Piramitlerin etkileri konusundaki keşiflerinin kısa bir özeti aşağıdaki sıralanmıştır:
 1. Organizmaların bağışıklık sistemi gelişti (kan lökosit kompozisyonu arttı).
2. Geliştirilmiş doku yenilenmesi gözlemlendi.
3. Piramidde 1-5 gün depolanan tohumlar verimde % 30-100 artış gösterdiler.
4. Göl Seliger piramidinin inşasından kısa bir süre sonra bölgenin üzerinde belirgin bir ozon iyileşmesi görüldü.
5. Piramit araştırma alanlarının yakınındaki deprem aktivitesi ''ciddiyet ve boyut bakımından'' azaldı.
6. Piramitlerin yakınlarındaki şiddetli hava akımlarınında azaldığı belirlendi.
7. Güney Rusya’da (Bashkiria) inşa edilen piramitlerin petrol üretimi üzerinde olumlu etkisi olduğu görülürken, petrolün% 30 daha az viskoz hale geldiği ve petrol kuyularının verimi, Moskova Petrol ve Gaz Akademisi tarafından yapılan testlere göre arttı.
8. Piramit enerjisi alanına maruz bırakılmış tuz ve biber yutan 5000 tutuklu üzerinde bir araştırma yapılmıştır. Test denekleri şiddet oranını büyük ölçüde azalttılar ve genel davranış biçimleri ''medeni davranış'' şekilleri eskisine oranla gelişme gösterdi.
9. Standart doku kültürü testleri virüsler ve bakteriler tarafından enfeksiyondan sonra hücresel dokunun sağkalımında bir artış olduğu rapor edildi.
10. Radyoaktif maddelerin, piramit içinde azaltılmış radyasyon seviyesi gösterdiği belirlendi.
11. Kondansatörlerin kendiliğinden şarj edilmesi ile ilgili ilginç raporlar mevcuttur.
12. Fizikçiler, süperiletkenlik sıcaklık eşiklerinde ve yarı iletken ve karbon nano malzemelerin özelliklerinde önemli değişiklikler tespit etti.
13. Piramidin içindeki su eksi 40 santigrat derecede sıvı halini korudu. Ancak herhangi bir şekilde ''ani hareket ettirilmesi'' yada darbeye maruz kalması durumunda anında katı hale dönüştü.

Piramitlerin kullanımı ile gezegeni yüzyıllar boyu çevresel kirlilikten iyileştirebilir, bir zamanlar soyu tükenmiş bitki türlerini canlandırabilir, vücudumuzu iyileştirebiliriz vb. Bunlar mevcut bilgilerle doğrulayabildiğimiz birtakım gelişmelerin sadece birkaçıdır.
Şüphesiz ki bu alanda yapılacak daha çok çalışma daha yeni verilerin oluşmasına ve geleceğin inşaasına pozitif yönde katkılar sağlayacaktır.
ORGONİT NEDİR PİRAMİTLER İLE OLAN BENZERLİKLERİ NELERDİR?

Dr. Wilhelm Reich ve Orgonit

Orgon Enerjisini 1897-1957 yılları arasında yaşamış olan Dr.Wilhelm Reich keşfetmiştir. Dr.Wilhelm Reich’in Orgon enerjisi ile çalışmalara başladığı tarih bilinmese de 1954 yılına kadar olan sürede çalışmalarına devam etmiştir.
Dr.Wilhelm Reich Japonya’da Qi,Yunanistan’da eter, Çin’de  chi genel manada ise Prana olarak da bilinen evrensel yaşam enerjisini ortaya çıkaran ve bunun üzerinde çeşitli çalışmalar yapmıştır.

                      ORGONİTİN ETKİLERİ 

NEGATİF İYON

Orgonitler, doğada en çok dağ, deniz kenarı, şelale ve ormanlık alanlarda bulunan sağlıklı negatif iyon oluştururlar.

EMF

Elektromanyetik radyasyon yayan cep telefonu, televizyon, bilgisayar ve daha pek çok elektronik aletlerin zararlarından korur.

HÜCRE

Hücrenin titreşim frekansını yükselterek sağlıklı hücreler oluşur. Endokrin, bağışıklık sistemini güçlendirmektedir.

ALKALİ SU

Orgonit sürahi altığı kullanarak bekletilen içme suyunun ph değeri artar. Sağlığınız için sağlıklı su için.

TOKSİN

Vücuttaki zararlı toksinlerin hızla atılmasına destek olur. Bu süreç 2 -14 gün arası kişiden kişiye göre değişmektedir.

BÜYÜME

Sebze, meyve veya bitkilerinizin sağlıklı büyümesini destekler.

UYKUSUZLUK

Yanınızda bulundurduğunuz orgonit sayesinde kaliteli uyku ev kaliteli rüya görmeniz mümkün olabilecektir. Uyku sorunu yaşayanlara etkisi vardır.

KONSANTRASYON

Dikkat ve konsantrasyon güçlendirir. Sezgileri arttırarak ruhsal büyümeye katkısı olur.

DNA

DNA 'ları hasarlardan korur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.