6 Ekim 2018 Cumartesi

GERÇEKLİĞİN FARKLI BOYUTSAL BİR TARİFİ

                                                     MADDE VE HASAT NEDİR???
Bizim maddesel dünya algılamamız basit bir material yanılsama üzerine kuruludur. Bu yanılsama maddenin 3 temel haline bölünmüştür. Katı sıvı ve gaz halindedir, Aslında maddenin 20 den fazla hali mevcuttur fakat çoğumuz henüz 4. halini bile bilmemektedir, Maddenin 4. hali maddenin ''plazma'' halidir. Plazma gaz halindeki bir maddenin yüksek sıcaklıkta ısıtılarak atomlarına ayrılması ve bu atomların dış yörünge elektronlarının kopmasıyla oluşan pozitif iyonların oluşturduğu madde durumudur. Daha basit anlatmak gerekirse pozitif ve negatif yüklü parçacıkların bütünde elektriksel yükü nötr olacak şekilde rastgele doğrultuda ve birbirinden bagımsız hareket eden parçacıklar sistemidir. Merak edenler için eklemem gerekirse maddenin 5. haline ise ''Post plazma'' yada ''Amorf katı'' hali de denilebilir. Maddenin 5.hali bizim paranormal olarak algılayabileceğimiz bir madde şeklidir diyebilirim. Maddenin 4. hali Plazmaya dönecek olursam bahsettiğim plazma bizim sıcak gaz olarak genellediğimiz turden bir şey değildir. Daha yüksek bir madde halinden bahsediyorum aslında , plazma maddenin gerçek varlığı ve etki küresi arasında yaratılan özel bir formdur. Buna örnek vermem gerekirse mesela anti yerçekimi oluşturmada aslında gerçek fizik dünyasında iki kutuplu güç yoktur, ama farklı düzeylerde tek bir büyük bileşik güç değil sadece gözlemci bağımlı yansıtıcı davranış mevcuttur. Anti yerçekimi ya da yerçekimsel karakteristiklerdeki seviye değişimiyle katı maddelerin yerçekimine karşı koyması sağlanabilir. Bu metodu dünya dışı yaşam formu zeki varlıklar ''UFO gemileri'' kullanıyorlar. Bakır füzyonu olayı bakırın indüklenen radyasyon alanının dik açıyla dalgalanması sayesinde bakırın diğer elementlerle birleştirilip güçlü bir element oluşturulmasıdır. Bu olayın sonucunda ortaya büyük bir bağlantı ve alan çıkar. Bunun bir sonucu olarak tüm alan spekturumu daha yüksek bir plazma durumuna kaydırılır.
Evrenin gerçek doğasını görmek icin zihninizi bedeninizden ayırdığınızı düsünün, buradaki sorunlarınızı, bu masayı, bu kalemi, elektronik aletleri, bu kağıda bakın onlar aslında yoklar. Bu gördüğünüz şeyler aslında birer enerji konsantrasyonu ve bir alan salınımının yansımalalarıdır. Genel seviyede gördüğünüz herşey her varlık evrendeki gezegenler ve yıldızlar birer enerji denkligine sahiptirler. Seviye tek degil 7 tanedir. çok yüksek seviyede gelişmiş ve bu seviyeleri değiştirebilme yeteneğine sahip olan bilge ırklar vardır.

Paranormal güçleri somut olarak nasıl tarif ederiz?
Bu tarafta somut madde farklı katmanlarıyla mevcuttur. Bu katmanlar bilgiler içerir. Maddenin basit yapısı aynı zamanda maddenin gelişiminden kaynaklanan bilgi olarak da saklanır. Morfogenetik alanlar teorisi bunu açıklar.
Morfogenetik alanlar temel olarak formlara hayat veren, fiziksel olmayan tasarımlardır. Morfogenetik alanlar enerji değil, yalnızca bilgi taşırlar ve oluştuktan sonra hiçbir yoğunluk kaybına uğramadan zamanda ve mekanda varolurlar. Morfogenetik alanlar fiziksel formların modelleri (kristal gibi maddeler ile biyolojik sistemler de dahil olmak üzere) tarafından yaratılırlar. Bunlar daha sonra ortaya çıkacak olan benzer sistemlerin oluşmasını yönlendirirler. Sonuç olarak, yeni oluşan bir sistem, içinde taşıdığı tohumla, önceden oluşmuş bir diğer sistemin sahip olduğu ve kendisininkine benzer bir tohumla rezonansa girerek önceden oluşmuş bir diğer sisteme uyumlanır.
Zaten bilimsel olarak ispatlanmış olan ''morfogenetik alan'' düşüncesini kabul etmek aynı zamanda şuurun ve zihinsel sürecin fiziksel destek olmadan da işlevini sürdürebileceği düşüncesine kapıyı açmaktadır. Bu da fiziksel olmayan varlıkların mevcut olduğunun göstergesi olmaktadır (tanrılar, melekler, farklı boyutlar, ölüm sonrası hayat vs.) ki bunlar çoğu dinsel ve ruhsal geleneğin temel ilgi alanına konu olmaktadır.
Bir aracı katman vardır, buna paranormal katman diyebiliriz ve genel olarak herşeyden sorumludur. Bu özel katman morfogenetik ve madde katmanları arasında yer alır.Bu her ikisinde de aktif olarak entegre edilebilir. Mesela sizin bedeniniz fiziki olarak varsınız ama aynanız da var. Mevcut boyut gerçekliğimizde ''Dualite gereği'' varoluş her zaman ikiliktir. Bir taraftan bazı katmanlar vücudunuzun katı maddesinin bilgisini ve frekansını taşırken bazı katmanlar da sizin ruhunuzu ve bilincinizi taşırlar. Bu bağlamda farkındalık ya da bilinç hiçbir şeyin ne eksik ne de fazla olduğu farklı katmanlara bölünmüş basit bir enerji maddesidir. Gerçek bilinciniz burada maddesel tarafta da olabilir ama sadece post plazma formunda gerekli fiziksel bilgiye ve ilgili teknolojiyi kullanarak ruhunuz kendi dinlenme alanına ayrılabilir. Bu ayrılış süresince varlığınız kendi kendine yetebilir ve varolmaya devam edebilir.
Daha güçlü mental güçlere sahip varlıklar bu ara katmana direkt olarak bağlanabilirler. Bu katman sadece bireysel ya da tekil değil aynı zamanda genel bir bilgi katmanının bir parçasıdır. Buna ana seviyedeki ruhların toplumu yada ''Ana kaynak ruhları'' da denir . Bu yeteneklerin biyolojik kaynağı madde de yeralmaktadır yani vücudumuzdaki ''pineal gland'' epifiz bezinde. Maddesel olarak blokaj altında olsanız bile yeterince konsantre oldugunuzda bunu yapabilirsiniz. Söylediğim gibi paranormal katman zihinler ile madde de olduğu gibi iletişime geçebilir............
Sonuç olarak yukarıda özetlemeye çalıştığım birçoğumuz tarafından (Yersel meleküt) olarak adlandırılan alem aslında 4. ve 5. yoğunluk veya Plazma alemi varlıklarıdır, Onlar programlı olarak çift kutbiyetli bir biçimde alt yoğunluklarını tohumlar ve neticede kendi getirilerini alırlar. Asıl istenen ise (öz enerji) dir bu enerji alt yoğunluklardan hasat edilir ve kendi özsel ilerlemelerine basamak olur. 6. yoğunluk veya (Göksel meleküt) ise bu alt hasat programlarını yöneten ve üst oktavdan beslenen post plazma katmanlarının varlıklarıdır, onlarda alt yoğunluklarının gelişimiyle üste yani (Bir olma haline) yükselirler...
1 den 3 e kadar olan madde bazlı katmanları gözlemlemek ve üstlerinde projeler geliştirmek 4. ve 5. yoğunluk olan plazma veya yersel melekütün işidir. Genel olarak seçim bölgesi olan yani kutbiyet seçimi yapılarak üst yoğunluklara çıkılacak olan 3. yoğunluk katmanında ruh izi taşıyan varlık (unutma süreciyle) gelir, Tüm insanlar bu hayattaki deneyimlerini yaşarlar, aydınlık yada karanlığa ''bazen her ikisinede'' hizmet ederler, derslerini aşamalı olarak alır ve sonunda Tekamülündeki basamakları bir miktar çıkıp yada inip ömürlerini tamamlar sonuçtada yaşadığı süre boyunca yapmış olduğu her eyleminden & her aktivitesinden & her ritüelinden belli bir miktar pozitif yada negatif enerji açığa çıkartır, üst boyut varlıklar açığa çıkan bu enerjiyi belli bir noktada toplar karşılığında da ''bizlerin tabiriyle'' iyi yada kötü seçim yapıp hizmet eden bireyin Tekamülünde aşama kaydetmesini sağlarlar, sağ omuzdaki ve sol omuzdaki tutulan kayıt ve amel defterinin aslı bu şekilde işlemektedir. Günümüz insanlarının bilinç seviyesi ''ortalama baz alındığında'' artık bu anlatımları idrak edebilecek aşamaya ulaşmıştır, Hasat yada Kıyam öncesi her bireyin ''özgür iradesi ile'' seçmiş olduğu tercihlerinin özünde bu gerçek yatmaktadır... Yazdıklarım benim kişisel tecrübelerim ve kanallık vasıtası ile bana gösterilen birtakım görüntülerin dilimize uyarlanmış ve basitleştirilmiş anlatım biçimini oluşturmaktadır. Diğer boyutlardaki varlıklarla iletişim kurabilen özel insanlar ne demek istediğimi gayet iyi anlayabilirler, İnanın bana gördüklerimizin % 99 unu bu boyutta anlatamıyor & tarif edemiyoruz, çünkü ana dilinize ne kadar hakim olursanız olun gördüklerinizi mevcut kelimelerle tarif edebilmeniz neredeyse imkansızdır... 

Dimitrov TESLA derlemesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.