12 Kasım 2018 Pazartesi

NASIL KÖLELEŞTİRİLİYORUZ? ŞEKER SANDIĞINIZ KADAR MASUM MU?


Şeker ve karbonhidratları araştırırken korkunç bir gerçeğe/ gizeme/ sırra ulaştım ! Dünya'yı yöneten Kabalistlerin yaptıkları her işin ardında bir Şeytanlık yatar ! Bu her zaman böyledir ve böyle olmaya da devam edecektir ! İşleri güçleri insanları kontrol etmek, manipule etmek, hasta etmek, çökertmek ve yoketmektir ! Şeker ve karbonhidratlar konusunda da bu farklı değildir !
Kendi kendime şu soruyu sordum : Dünya'yı yöneten Şeytanlar neden bu kadar aşırı derecede ŞEKER ve KARBONHİDRAT tüketmemizi sağlıyor ! Bizi sevdiklerinden, bizi düşündüklerinden değildir elbet ! Bu çağın standart insanı 100 sene öncesine nazaran 100 kat daha çok şeker tüketiyor ! Bu ne sağlıklı nede normal birşey ! Bu absürd ve tamamen bir saçmalıktır ! Hatta deliliktir ! Aşırı derecede şeker ve karbonhidratların kanser, şeker vs hastalıklar ürettiğine değinmeyeceğim ! Belki başka bir zaman ! Daha korkunç bir gerçeğe değineceğim !!!
Her insanın vücudunda sayılmayacak kadar çok mantar vardır ! Mantar her yerdedir ! Hatta havada, odamızda, gıdalarda veya CHEMTRAİLS'de ! Evet, Chemtrails yoluylada havaya MANTAR püskürtülüyor !!! Mantarların bir özelliği vardır : ŞEKERİ çok severler ! Şeker için bayılırlar ! En çok sevdikleri besin şekerdir ! Şeker onların gıdası ve hayatıdır ! Mantarların bir özelliği daha vardır: MİSEL denilen birşey üretirler ! Yani borucuklar, NANOBORULAR ! Bunlar ince ince saç teli görümündedirler !
Şimdi; Bizler aşırı derecede ŞEKER yediğimizde bu mantarlar hiç durmadan vücudumuzda MİSEL üretir !!! Ancak şöyle bir problem vardır : Vücudmuzda MİSEL'e benzeyen başka yapılarda vardır !!!! MİKROTÜBÜLLER ! Mikrotübüller, bütün vücudumuzu saran bir İNTERNET AĞI gibidirler ! Mikrotübüllerde NANOBORULAR'dır ! Mikrotübüller ile Miseller aynı yapıdadır ! Yani Miseller Mikrotübüller gibi fonksiyon icra eder ! Miseller Mikrotübüllerin yerine geçebilir !
Peki bu yapıların özelliği nedir ? Yani bu NANOBORULAR ne yapmaktadır !? - Bunlar IŞIK iletir ! FİBEROPTİK görevi üstlenirler ! Işık kablolarıdır ! Bakır kablo ELEKTRİK, fiberoptik kabloda IŞIK iletir ! Işık, elektrikden daha hızlı ve daha çok VERİ, DATA iletir ! Vücudumuzdaki bütün hücreler bu MİKROTÜBÜLLER ağı üzerinden iletişim kurar, konuşur, bilgi/ veri / data akatarımında bulunur ! Bütün sinir kablolarında (AKSON) mikrotübüller vardır ! Aksonlar yoluyla hem elektrik hemde ışık iletilir !
Evet; Şeker yediğimiz zaman mantarlar MİSEL üretir ve bunlar MİKROTÜBÜLLERİN yerini alır !!! Şimdi; OPTOGENETİK diye birşey vardır ! Yani IŞIĞA duyarlı NÖRONLAR/, BEYİN/ SİNİR HÜCRELERİ ! Bunlar ışık yoluyla aktive edilebiliyor ! Işık yoluyla kontrol edilebiliyor ! Hava, gıda ve su yoluyla bizleri GENETİK olarak değiştirdiler ! Beynimizdeki nöronları, beyin hücrelerini OPTOGENETİK hücrelere dönüştürdüler ! Artık beynimiz ışığa duyarlı hücrelerle dolu !
Şimdi birleştirelim: - Şeker yiyoruz ve vücudumuzdaki mantarlar MİSEL üretiyor ! Bu MİSELLER, MİKROTÜBÜLLERİN yerine geçiyor ! Bütün vücudumuzda bir tür MİSEL AĞI oluştu ! Ve bu AĞ ışık iletiyor ! Nereye? - Heryere ! Özelliklede BEYNE ! Beyne ulaşan ışık NÖRONLARI aktive ediyor ve bu yolla zihnimiz, beynimiz kontrol ve manipule ediliyor ! Atmosfer tabakası bir plazma EKRANA dönüştürüldü ! Atmosfer artık büyük/ dev bir EKRAN oldu ! Bunun yanısıra Akıllı Telefon, Tablet, TV, Laptop gibi cihazların ekranına bakıyoruz sürekli ! Baktığımız zaman gözlerimizden ışık giriyor ! Bu ışık MİSELLER yoluyla vücudumuzdaki bütün hücrelere iletiliyor, ulaştırılıyor ! Aynı zamanda da BEYNE tabi ! Beyne ulaşan bu ışık (data-veri) beynimizdeki nöronları aktive ediyor ! Nöronların aktive olması sonucu BEYİN-ZİHİN kontrolüne maruz kalıyoruz !
Aynı Matrix filminde olduğu gibi beynimizi kontrol ve manipule edebiliyorlar ! Hisler, duygular ve düşünceler oluşturabiliyorlar ! Ruh halimizi değiştirebiliyorlar ! Unutturabiliyor veya yeni hatıralar ekleyebiliyorlar ! Görüntüler ve sesler yükleyebiliyorlar ! Gözlerimize ve kulaklarımıza perde çekebiliyorlar !
Yani kısaca, beynin yaptığı herşeyi suni yolla yapabiliyorlar ! Bizleri kuklalara dönüştürebiliyorlar ! Uzaktan kumandalı robotlar haline getirebiliyorlar ! Bizi bizden edebiliyorlar ! İrademizi yok edebiliyorlar ! Çare ve çözüm: - Şeker ve Karbonhidrat tüketmeyi hemen bırakın ! Şeker, ekmek, makarna, çikolata gibi, şeker ve beyaz undan meydana gelen her üründen uzak durun !


"Ebuhukema es Sufi den alıntıdır"

7 yorum:

  1. Abi siz şakamısınız insan bi google'da araştırır. Ne mantarından bahsediyosun sen insanın vücudunda mantar mı varmış. Allah aşkına getirin karşıma tıbbi resmi bi kaynak. Nerden buldunuz lan bu uyduruk bilgileri. Zırva bunlar.

    YanıtlaSil
  2. Dimitrov Tesla işte bunu demek istedin, kontrol edilenleri uyarmak baya zorlu olacak. Tohum ekildi umarım yeşerir ve kanıtları ruhuyla da görmeyi algılar. Biz anlatmaya devam edelim, yine harika bir yazı. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tohumun ekildiği arazi çolak ise farklı tepkilerin verilmesi gayet doğaldır, benim hedef kitlem ise tohumu yeşertebilecek kapasiteye sahip verimli beyinlerdir. Bu bağlamda yapılan her türlü eleştriyi olgunlukla karşılamak ve karşımdakinin kabının dolu (!) olduğunu varsaymak en doğru seçim olacaktır, meyve veren ağaçdan beslenmek yerine onu taşlamayı seçen kesim tarihin her kesiminde varolmuştur ve varolmaya devam edecektir. Yazdıklarımı anlayabilen ve yükselmek için basamak olarak kullanabilenlere selam olsun...

      Sil
  3. Mantarları bilmem ama 50bin çeşit yöntemle bizi köle yaptıkları doğru. Ekonomik sistem seni soymak için bir tezgah ilaç firmaları subliminaller dışsal mesajlar yemek alışkanlıkları herşey biz koleyiz. İnsanoğlu birşeylerin peşinden koşmayı bırakmalı artık.

    YanıtlaSil
  4. Bilimselligi biraz daha derinlemesine orneklenmeli diye düşünüyorum. Bir de her konuda şizofrenik duygulara kalmamak yada tedbir? Bilemedim....

    YanıtlaSil
  5. Yukarda misellerin nanoborucuklar halinde olduğunu yazmışsınız. Fakat burda tam tersi küre oldukları söyleniyor. En azından düzgün uydurun da bir şeye benzesin...

    http://www.wikizeroo.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvTWlzZWw

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miseller şekil olarak neredeyse küreseldir Elips, silindir ve çift katmanlı biçimler de dahil olmak üzere diğer fazlar/ safhalar da mümkündür. Bir miselin şekli ve ebatı, yüzey-aktif/surfaktan moleküllerinin moleküler geometrisinin ve yüzey-aktif/surfaktanın yoğunluğu, sıcaklık, pH ve iyonik güç gibi solüsyon/çözelti özelliklerinin bir sonucudur. Misellerin bir araya gelip oluşturduğu nano borucukların ne olduğunu anlayabilmek için araştıran fakat anlamak yerine eleştirel bir cevaba odaklanan bir yapıya sahipsen, üstelik okuduğun dahi anlayamayan bir yapın varsa, Üzgünüm ama ben sana yardımcı olamam dostum.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.