27 Kasım 2018 Salı

EKİN ÇEMBERLERİ BİZLERE NEYİ ANLATMAK İSTİYOR


Dünya’nın çeşitli yerlerinde aniden ortaya çıkan ekin çemberleriyle ilgili birçok komplo teorisi ortaya atıldı. Bu ekin çemberlerinin en gizemlilerinden bir tanesi 2001 yılında İngiltere’de büyük bir gözlem evinin yanında bulunan bir tarla olan Chilbolton’da ortaya çıktı. Birçok UFO araştırmacısı tarafından bu ekin çemberinin diğerlerinden farklı olarak uzaydan bir mesaj gönderdiği söylendi.
Ekin çemberleri halkı ve UFO araştırmacılarını uzun yıllardan beri kendisine çekmeyi sürdürüyor. Uzmanlar tarafından UFO’lara atfedilen bu inanılmaz fenomen yıllardan beri araştırılıyor ve ekin çemberlerinin kozmik komşularımızdan nasıl bir mesaj olabileceği inceleniyor. Farklı araştırmacılar ise bu çemberlerin UFO’larla bir bağının olmadığını sadece bir aldatmacanın ürünü olduğunu savunuyor.
Konu hakkında bir açıklama yayınlayan Richard Dolan, bu dairelerin ortaya çıktığı alanlarda elektromanyetik alanların genel itibariyle elektrostatik yüklü olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda bu oluşumlara dair bilyeli aydınlatma olarak adlandırılan “iyonize plazma girdapları” olarak isimlendirilen elektromanyetik enerjinin nadir bir formu bulunuyor açıklamasına yer veriyor.

Ekin çemberlerinin ilk kez 70’li yıllarda ortaya çıktığı düşünülse de aslında ilk ekin çemberinin ortaya çıkma tarihi 1678 yılına kadar uzanıyor. Bu çemberlerde ürünler üzerinde enteresan bir biçimde bükülme meydana geliyor. Aynı zamanda oldukça büyük ve geniş çapa sahip ekin çemberleri bulunuyor. Her geçen gün daga fazla sayıda insan ortaya çıkan ekin çemberlerinin aslında kozmik birer dokunuş olduğunu ve mevcut teknolojiyle hiçbir insanoğlunun bu görselleri yapamayacağını idrak ediyor. Ana akım medya tarafından kasıtlı olarak sürekli yalanlanmalarına ve tıpkı diğer dünya dışı temasların üzerlerinin örtüldüğü gibi bu konununda itibarsızlaştırılmaya çalışılmasına rağmen ekin çemberlerinin gün geçtikçe daha büyük bir hale geldiği ve insanların hızla uyanıp konuyu idrak etmeye başladıkları ise inkar edilemeyecek bir gerçek, çünkü ekin çemberlerinin birçoğu kuantum mekaniği çalışmalarını etkileyecek hassaslıkta geometrik özellikler taşıyor, aniden ortaya çıkıyor ve çemberlerin oluştuğu bölgelerde tanımlanamayan cisimleri gözlemleyen insan sayısı gözardı edilemeyecek kadar fazla.

UFO araştırmacısı Richard Dolan tarafından hazırlanan videoda ekin çemberleriyle ilgili gerçekler bir kez daha ortaya kondu. Dolan, bunca yıldan sonra ekin çemberlerini kendilerinin yaptığını iddia edenlerin gerçeği söylemediğinden emin.

Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=0BGrFgeZENI&t=525s
Kaynak: https://www.ancient-code.com/this-video-proves-weve-not-been-told-everything-about-crop-circles/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.