14 Şubat 2019 Perşembe

KANSERE NASIL YAKALANMAYIZ? YADA NASIL TEDAVİ EDEBİLİRİZ (3)


Geçmiş tarihlerde ciddi hastalıklar üzerinde sürdürülen araştırmalar tam tıbbi bir devrime yaklaşmak üzereyken, çalışmaların beklenmedik bir şekilde durdurulup, araştırmayı yapan bazı Doktorların esrarengiz bir şekilde öldürüldüklerine çok kez şahit olduk.

 
Kanser, AİDS ve Otizm gibi hastalıkların kesin çaresini bulmak üzere araştırmalar yapan Dr. Bradstreet, göğsünden vurularak öldürüldü. Henüz az bilinen fakat Kanser, HİV Virüsü ve Otizm üzerinde çığır açacak potansyele sahip olan GcMaF adındaki molekül üzerinde ciddi araştırmalar gerçekleştiren Dr. Bradstreet’in cesedi, bir nehirde sürüklenirken bulundu.
 
GcMAF vücutta doğal oluşan bir moleküldür ve hastalıkların tedavi süreçlerinde daha az yan etkileri ile birlikte, birden fazla çalışmalarda iyileştirici özellikler göstermiştir. Tüm tedavilerde olduğu gibi, avantajları ve dezavantajları vardır. Ancak kemoterapinin ağır basan yan etkilerine nazaran, Dr. Bradstreet’in araştırdığı tedavi yönteminde, çok daha az yan etkiler gözlemlenmiştir ve 24 haftalık bir tedavi sürecinin maliyeti 2.000 dolar’ı geçmemektedir.
% 85 bir başarı oranıyla, şifasını bulan vakaların yanında, hastalıkta ciddi oranda gerilemeler ve tedavinin sonunda hastalığa karşı ömür boyu sürecek olan bir bağışıklık kazandırarak, kanser tedavisinde uygulanan bir çok klasik yöntemden çok daha avantajlı olduğu ispatlanmıştır.
 
ABD hükümeti tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, kliniğindeki araştırmalarının bütün verilerine el konulup, hastalarında uygulanan bütün tedaviler durdurulduktan sonra Dr. Bradstreet’in bir cinayet sonucu öldürülmesi ciddi soru işaretlere sebep oluyor.
  
ABD Gıda ve İlaç İdaresi tarafından Dr. Bradstreet’in tedavi yöntemi “yasa dışı” ve tedavide uygulanan ilaçları “onaylanmamış” olarak ilan edildi. Ancak GcMAF yasal bir şekilde, Japonya dahil olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde oldukça başarılı sonuçlarla uygulanan yeni bir tedavi yöntemi olarak değer görüyor. Aynı zamanda GcMAF tedavisi başarısı ile doğrudan ilgilenip memnun kalanlar tarafından bir çok ülkede, evrensel anlamda “kanser için yeni şifa yöntemi” olarak ilan edildi.
 
Bir kan ürünü olan (globulin bileşeni Makrofaj Aktive Faktörü), HIV, Otizm ve Parkinson olmak üzere tedavi amaçlı bir dizi rahatsızlıklarda uygulanabiliyor. Endokannabinoidler moleküler düzeyde THC kullanılarak taklit edilirken, GcMAF bağışıklık sistemini ve makrofaj aktivasyonunu uyararak kanser hücrelerini ve diğer anormal hücrelerinin öldürülmesi sağlanıyor. Japonya’da bir tedavi kliniğinin verilerine göre, GcMAF bir disfonksiyon sonucu ya da bağışıklık sistemi bozukluğunun sebep olduğu bir çok hastalıkları tedavi edebiliyor. GcMAF ile tedavi edilebilen hastalıkların listesi:
  
Özellikle kanser hastalarının büyük bir gelir kaynağı olarak görüldüğü ticari odaklı tıp sektörü tarafından, GcMAF gibi başarılı ve kalıcı tedavi yöntemlerinin ciddi bir tehdit olarak algılanması hiç şaşırtıcı değil. İngilterede 1939’da yürürlülüğe giren Cancer Act (Kanser yasası) gibi yasaların, tıbbı sağlayıcı ve kliniklerle alternatif kanser tedavilerin sadece görüşülmesinin bile yasaklanması, bu tekelin sağlıktan çok ticarete önem verdiğinin en büyük ıspatı. GcMAF bazlı araştırmalarının ve THC’nin yasaklanması gibi engellerin yanında, faydalı olan alternatif tedavi yöntemlerini engelleyen yasalardan her yil sadece bir tanesi yürürülükten kaldırılması, yüzbinlerce insanın hayatını kurtarabilir. Hayat kurtarmaktan ziyade, bir çok hastanın maruz kaldığı, faydadan çok zarar sağlayan, eziyet derecesindeki tedavi yöntemlerinin kurbanı olmaktan da kurtulurlar.
 
Sadece bir ay içinde, altı doktor genellikle benzer şartlar altında (bir adet kurşun yarası ile), Florida’nın doğu kıyısında ölü olarak bulundu. Dosyaları hızlı bir şekilde kapatılan bu ölüm vakaları, araştırmaya ve eleştirmeye yer bırakmıyor. Ölümüne hiç bir şekilde anlam veremeyen Dr. Bradstreet’in ailesi, talepleri ve soruları karşısında sağır kulaklardan başka bir şeye ulaşamıyor.

UYUYACAK MISINIZ YOKSA UYANACAK MI? HASTA MISINIZ YOKSA MÜŞTERİ Mİ ? SAĞLIĞINIZ ASLINDA SİZİN ELLERİNİZDE, SONUCA UZANACAĞINIZ YOLDA YAŞAYACAKLARINIZ BİR DRAM MI OLACAK YOKSA MACERA MI? SENARYO TERCİHİ ASLINDA SİZİN ELLERİNİZDE...


Kanseri Tedavi Eden 3 Önemli İsim

Kanser, aslında kimsenin duymak istemediği bir kelimedir. Duymaktan, görmekten, sorgulamaktan hep kaçarız. Neden kaçarız çünkü dünyada bilen yok sanırız. Eğer başımıza gelirse, işte o zaman beynimizden vurulmuşa döneriz. Doktorlar hemen acele kemoterapiye başlanmasını önerir. Bu öneriyi duyduğumuz an hemen doktorlar ne derse ona uyarız. Dünyada İnsanların hemen hepsi benzer tepki verir. Kanser olduğunu duyan kimsenin kafası düzgün çalışmaz. Kanser olduğunu duyan kimse araştırma yapmaz. Bütün teselesi kemoterapi olur. Doktorların uyguladığı doza bağlı olarak herkesin çektiği acı farklı olur. Öncelikle Kemoterapiyi iyleştirici bir ilaç olarak düşünürler. Kemoterapi Sitotoksik yani hücre öldürücü bir tedavi (sözüm ona) biçmidir. Bu terapi aslında terapi olmaktan çok kitle imha silahı olarak tasarlanmıştı. 1ci ve 2ci Dünya savaşında kitle imha silahı olan hardal gazı savaşların bitmesinden sonra kanser hastalarına kanser ilacı diye yutturulmuş ve halende yutturulmaya devam etmektedir. Peki neden! Nedeni kanımca Nüfus planlaması bu şekilde sağlanıyor, üstelik oldukçada kazançlı bir yöntem bir taşla 2 kuş vuruyorsunuz. Hem nüfus düşürülüyor hemde para kazanılıyor.

Şimdi bu üç Doktorun önemi nedir?

Dr. Royal Raymond Rife 1933 senesinde ilk Virüs Mikroskopunu tasarlayıp yapan çok ender Doktorlardan birisidir. O zamandan bu zamana kadar kimse 60.000 büyütme gücünde Mikroskop yapamadı yada yaptırılmadı. Günümüzde kullanılan Mikroskoplar 1500 - 2000 büyütme gücüne sahiptir (elektron mikroskoplarından bahsetmiyorum). Günümüzde kullanılan mikroskoplarla asla virüslerin yaşam biçimlerini gözlemleyip araştırma yapamazsınız. Rife bu anlamda 1933 senesinde gerçekten muazzam bir iş çıkarmış, hastalığa sebebiyet veren mikroorganizmaların hangi frekansta öldüklerini tek tek tespit etmiştir. Dr.Rife kansere sebebiyet veren 2 virüs saptamış birisine BX Virüsü, diğerinede BY Virüsü adını vermiştir. Şimdi işin diğer en önemli kısmına gelelim. Bu Virüsler Pleomorfik olarak kendilerini ortamın asidik olmasına bağlı olarak mantara dönüştürmekte ve buna Cryptomyces Mantarı ismi verilmişti.

Günümüzde artık pek çok virüsün Kansere sebebiyet verdiği biliniyor. Yanlız virüsde değil bu bakteri, mantar yada parazit de olabilir. Mesela Pankreas kanseri Hepatit B Virüsü yada Helicobacter pylori ile bağlantılı. Mide kanserlerinin büyük bir çoğunluğu Helicobacter pylori yüzünden meydana gelmekte. Prostat Kanseri XMRV virüsüyle ( Xenotropic murine leukemia virus-related virus ) yada bağışıklık sistemini baskılayan BK virüsüyle bağlantılı. Akciğer kanseri Chlamydophila pneumoniae bakterisi yada İnsan papilloma virüsü yada Merkel cell polyomavirus la bağlantılı. Karaciğer Kanseri Hepatosellüler karsinom Hepatit B ve C enfeksiyonları yada Schistosoma japonicum parazitiyle ile bağlantılı. Rektum kanseri Helicobacter pylori bakterisi, Streptococcus bovis bakterisi, Fusobacterium nucleatum bakterisi, Fusobacterium nucleatum bakterisi, İnsan papilloma virüsü, Schistosoma japonicum parazitiyle bağlantılı. Meme kanseri Mouse mammary tumor virus, Epstein-Barr virüs yada İnsan papilloma virüsüyle alakalı. Tiroid kanseri Simian virüs 40 virüsüyle alakalı. Bu arada 1955 - 1963 senelerinde yapılan çocuk felçi aşılarına bu Simian virüs 40 virüsünü yerleştirip milyonlarca amerikalı ve bu aşıyı alan herkese bu virüsü bulaştırdılar. Özür olarak ta şunu söylediler: Şempanzelerin böbreklerinde bu virüsün olduğundan haberimiz yoktu, sonradan fark ettik. Bu konuyla ilgili paylaşımda bulunmuştum. Kansere sebebiyet veren virüs, bakteri, mantar yada parazitler ... burdan görülebilir:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_human_diseases_associated_with_infectious_pathogens

Dr. Royal Raymond Rife çok büyük bir keşifte bulundu ve bu hastalığa sebebiyet veren mikro organizmaları kendi geliştirdiği koordinatları ayarlanabilen rezonans tekniğini ile öldürmeyi başardı. Dr. Rife hakkında aşağıdaki linklerden ( Türkçe ) daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 


Bir Alman biyokimyacı olan Dr. Otto Warburg, 1931′de, oksijen yetersizliğinin ve hücre fermantasyonunun, kanser sürecinin parçaları olduğunu keşfetmesiyle Nobel Ödülü almıştı. Dr. Warburg o zaman şöyle yazmıştı: “Kanserin tek ve nihai temel nedeni OKSİJENSİZ yaşamdır, yani ‘anaerobiosis’tir. Normal hücreler oksijene gereksinme duyarlar, oysa kanser hücreleri oksijensiz yaşayabilir.” .. Hastalığa sebebiyet veren pek çok mikroorganizma ŞEKERLE beslenir ve oksijene ihtiyaç duymazlar. Ancak bağışıklık sistemimiz ancak oksijenli ortamda ve yeterli D Vitamini varsa düzgün çalışır ve bu mikroorganizmaları yakalayıp bulur ve yok eder. Eğer yaşlıysak bağışıklık sistemine destek olarak 650 farklı mikro organizmada etkili GÜMÜŞ SUYU takviyesi kullanmalıyız..

Dr. Max Gerson 50 Terminal kanser hastalığını sadece doğal doğru beslenmeyle tedavi etmeyi başarmıştır. Dr. Gerson'un yazdığı ilk kitap yazımı bittiğinde çalınmış ve devamında kendisi arsenikle zehirlenmeye çalışılmıştır. Kitabını tekrar yazması 1 sene sürmüştür. Gerson terapisinde doğru katı meyve sıkacağı kullanarak hastalarına bunu içirmesi en önemli terapiyi sağlıyordu. Amazondan kitaplarına ulaşabilirsiniz 


Dr. William Donald Kelley pankreas, karaciğer ve akciğer kanserine yakalanıp geç kanser teşhisi konduğunda kendisine en fazla 4 ila 8 hafta yaşam süresi biçilmişti. Dr. Kelley hakkında önemli notlar başlığında yeterli bilgiyi aktarmıştım. Dr. Kelley yanlız kendi kanserini tedavi etmedi binlerce kanser hastasının iyleşmesini sağladı. Ne yazıkki bu kanser endüstirisi için bu 3 önemli bilim adamı çok büyük zorluklardan geçmişler ve hep engellenmeye zorlanmışlardır. Hayat hikayelerini araştırdığınızda bunu görüceksiniz. Dr. Kelly Kahve aneması ile karaciğer detoksu, çiğ sebzeler, pankreatik enzimler ve acı badem çekirdeğinden yani Vitamin B 17 den oluşan bir diyet programı vardı. Dr. Kelly bu yöntemle pek çok terminal kanser hastasını tedavi etmeyi başarmıştır.

Bu 3 önemli şahıs hep kanser endüstrisi tarafından baskılanmış ve halende baskılanmaktadır. Çok önemli bir şahısta İtalyan onkolog Dr. Tullio Simoncini'dir. Dr. Tullio Simoncini halen onkoloji olan mesleğine devam etmekte ve tedavisini Sodyum Bikarbonat kullanarak yapmakta. Sitesinde bedava hangi kanser için nasıl bir protokol uygulanması gerektiğini açıklıyor. Dr. Tullio Simoncini onkolog olmasına rağmen işin ilginç yanı mikrobiyolojide Pleomorfizm'in ne olduğunu Dr. Robert Young'ın kitabını okuduktan sonra fark etmiştir. Bu sebeple ilk Kanser açıklamasını yaptığında kanser aslında bir mantar hastalığıdır demişti. Bu iddası hem doğru hemde oldukça eksiktir. Çünkü kanser hastalığına sebebiyet veren en önemli sebep virüslerdir. Çoğu insan halen kanser hastalığının % 78 nin D Vitamini sayesinde önlenebileceğini bilmiyor. Kemoterapinin başarı yüzdesinin % 2,3 olduğunu düşünürsek bu büyük bir rakamdır. Yanlız kanser değil pek çok hastalık yine D Vitamini eksikliği sonucu ortaya çıkmakta. Yaşlılarda görülen yüksek tansiyonun en önemli sebebi D Vitamini ve potasyum eksikliği sebep olmakta. Bayanlarda Meme Kanseri sadece selenyum alımıyla % 82 oranında azaltılabilir ( breast cancer risk is reduced by 82% with a daily intake of just 200 mcg of selenium ). Yine selenyum sayesinde kolon ve rektum kanseri % 69 oranında azalır, prostat kanserinde bu oran % 54'tür. Sigara içenlerde bile akciğer kanseri % 39 oranında azaltılır. Magnezyum eksikliği o kadar çok hastalığa sebep olurki bu durum et ve hamur işi tüketenlerde daha fazladır. Magnezyumu yeşil klorofilli sebzelerden alırsınız.

Özet olarak kanser hastasıysanız bilmeniz gereken buna neyin eksikliğinin sebep olduğudur. Eğer yazın yeteri kadar güneşlenmediyseniz D Vitamini eksik demektir. Beyaz tenli bir insan saat:11:00 - 16:00 arası 15 - 20 dk güneşlenmesi yeterli olurken, zenci birisi gerekli D vitamini alması için 2 - 3 saat güneşlenmesi gerekebilir. Eğer kanser hastasıysanız ilk yapmanız gereken idrar pH nızı ölçün ve onu 8 ve üstüne çıkıcak miktarda KARBONATLI SU için. Günde 2,5 - 3 litre su içmeyi asla unutmayın ve içeceğiniz suyun PH nın 8 ve üstü olmasına özen gösterin. Bol sebze ağırlıklı beslenin, unutmayın et ve hamur işleri AİSİDİK gıdalara girer. Kola türü hiç bir içecek ASLA tüketmeyin. 
Sadece 1 kola içmek bağışıklık sisteminizin çalışmasını % 50 oranında yarıya düşürür.

Vay be bu karbonat nelere kadirmiş diye alaycı bir tavır takınacağınıza, Nefesinizi 3 dakika tutup ondan sonra dalga geçin, bakalım oksijensiz ne kadar yaşayabileceksiniz? Acile götürülen her hastaya hemen neden oksijen takviyesi yapıldığını bir sorgulayın ? Neden yaraların üstüne oksijenli su dökülür ? Çünkü zararlı bakteriler oksijenli ortamda yaşayamazlar. Bedenimizin % 60 dan fazlasını oksijen atomu oluşturur. Vücudumuzdaki BİKARBONAT sistemini araştırın ve neden pankreasımız sodyum bikarbonat salgılıyor BİR DÜŞÜNÜN . Eğer bu yapılanlar yeterli olmazsa o zaman Kolloidal gümüş suyu 25 yada 40 ppm sabah ve akşam yarım çay bardağı muhakkak için. Kolloidal gümüş suyu nedir google dan soruşturun. Aklınıza her gelen soru için önce google a başvurun orada ''Kasıtlı manipulatik bilgiler hariç'' birçok sorunuzun yanıtlarını bulacaksınız. 

Sayfama girip resimler bölümüne gidin orda benimle paylaşılan kanser dahil pek çok hastalığı görüp okuyabilirsiniz. Yazıyı daha ayrıntılı verirdim ancak okunmuyor. Umarım derlediğim bu özet yardımcı olur. Bizi kanser olmaktan koruyan şey bağışıklık sistemimizdir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gerekir. Kemoterapi bağışıklık sisteminizi yok etmekle kalmaz, vücudun her yerinde geri dönüşü olmayan hasarlar yaratır. 
Kemoterapi iyi hücre kötü hücre AYRIM YAPMAZ ne varsa HEPSİNİ öldürür!
Fakat bağışıklık sisteminizi güçlendirirseniz, sadece sağlıksız hücreyi bulup yok eder. Umarım paylaşıp bilinçlenmeye destek olursunuz....

#SodyumBikarbonat
#Karbonat
#Kanser
#RoyalRaymondRife
#OttoWarburg
#MaxGerson
#GersonTerapisi
#WilliamDonaldKelley

The Original Metabolic Medicine’s Cancer Cure

one answer to cancer

http://www.drkelley.com/CANLIVER55.html

The Dentist Who Cured Cancer

http://www.naturalnews.com/030050_dentist_cancer.html

A Cancer Therapy: Results of 50 cases

http://store.gerson.org/store/Books/A-Cancer-Therapy-Results-of-50-cases-6th-edition.html

Dr. Max Gerson: Healing the Hopeless

http://www.amazon.com/Dr-Max-Gerson-Healing-Hopeless/dp/155082290X

The Gerson Therapy: The Proven Nutritional Program for Cancer and Other Illnesses

http://www.amazon.com/The-Gerson-Therapy-Nutritional-Illnesses/dp/1575666286/ref=pd_sim_b_1?ie=UTF8&refRID=0J7W8Q4HAZ7CWY1FCE5J

List of human diseases associated with infectious pathogens

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_human_diseases_associated_with_infectious_pathogens

Use selenium to protect against cancer

http://www.naturalnews.com/035822_selenium_cancer_minerals.html

The Doctor Who Cures Cancer

http://www.amazon.com/The-Doctor-Who-Cures-Cancer/dp/1438263902

Rife frekansları ile kanser tedavisi

http://blog.radikal.com.tr/saglik-guzellik/rife-frekanslari-ile-kanser-tedavisi-77310

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++ÖNEMLİ NOTLAR+++

KANSER VE TÜM HASTALIKLAR : 36 Kanser Haberini aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

https://www.facebook.com/175346669287746/photos/pb.175346669287746.-2207520000.1405703104./293731314115947/?type=3&theater

Karbonatın kullanımı ve tarifi için bu linkte yazılan bilgileri okumanız gerekir !!! ÜSTÜNE TIKLARSANIZ LİNKLERİ GÖREBİLİRSİNİZ . ...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=175669809255432&id=175346669287746

Mide içini örten ve Mukoza denilen örtü dokudan sindirim sıvıları salgılanır. Bu sıvılar yüksek miktarda Bikarbonat içerirler. Böylelikle Midede oluşan Hidroklorik asit nötürlenir.

Bikarbonat Ve Sodyum Bikarbonat Vücudumuzda nerelerde üretilir?

https://www.facebook.com/175346669287746/photos/pb.175346669287746.-2207520000.1395864205./284007561754989/?type=3&theater

Sıkça Sorulan Sorular

https://www.facebook.com/photo.php?v=285032591652486&set=vb.175346669287746&type=2&theater

Sodyum Bikarbonatla Tedavi Olan Hastalık Listesi ...

https://www.facebook.com/notes/kemal-milar/sodyum-bikarbonatla-tedavi-olan-hastalık-listesi/10151749328602029

Kaynaklar: http://www.kritikesik.com/index.php/2016/01/18/dr-bradstreetin-supheli-olumu-otizm/
https://www.facebook.com/175346669287746/photos/kanseri-tedavi-eden-3-%C3%B6nemli-isimkanser-asl%C4%B1nda-kimsenin-duymak-istemedi%C4%9Fi-bir-k/422493377906406/
https://www.youtube.com/watch?v=uRd2y4HVDX0

3. Bölümde Sevgili ''Kemal Milar'' ın makalesi taslak olarak kullanılmıştır, birtakım eklemeler ve değişiklikler yapılarak son haline getirilerek tarafımca derlenmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.