14 Şubat 2019 Perşembe

KANSERE NASIL YAKALANMAYIZ? YADA NASIL TEDAVİ EDEBİLİRİZ (1)


Çağımızın en çok can alan hastalığı KANSERDİR. Tüm dünyada hızla yayılan bu illetin ne olduğunu bilmeden, bizleri içeriden nasıl fethettiğini anlamadan ona karşı önlem almak, ondan kurtulmak yada onu yenmek neredeyse imkansızdır.

Birçoğumuzun akrabası yada yakını bu hastalığa yakalanma evresinde, hastalıkla savaşıyor yada bu savaşı kaybetmiş olabilir, size de bu hastalığın türlerinden birinin teşhisi konulmuş yada konulacak olabilir, ondan korkarak kaçamaz, görmezden gelerek kurtulamazsınız, her bireyin bu yazılanları dikkatle okuması, önce bilinçlenmesi, ardından birtakım önlemleri uygulaması ve yakın çevresine bu bilgileri mutlaka aktarması gerekmektedir, bu bir insanlık görevidir ve okuyacaklarınız sizin yada sevdiklerinizin hayatını kurtarabilir...

Yıllardır birçok doktor kanser illetiyle savaştı ve bazıları onu nasıl yok edeceğini buldu, fakat birtakım karanlık güçler bu doktorların tedavi yöntemlerini geniş çapta yaygınlaştırmasına müsaade etmeden faili meçhul cinayetlerle kendilerini insanlığın iyileşmesine adamış bu doktorları katletti ve son sözü hep küresel ilaç mafyası söyledi...

Başınızı gökyüzüne kaldırın ve CHEMTRAİLS terörünün farkına varın... GDO tehlikesine karşı bilinçlenin... HAARP ın bir komplo teorisi olmadığını artık idrak edin... AŞILARIN içeriklerini inceleyip derinlemesine araştırın... 
Yoksa sizlere aktaracaklarımın ne size ne de sevdiklerinize hiçbir faydası dokunmayacaktır...

* Chemtrail konusunda en detaylı paylaşımlardan biridir.
* İnsanların bu konuda hala bilinç sahibi olmamaları çok vahim bir durumdur.
* Chemtrail Spreyler'in oluşturduğu kuraklık sayesinde, çok yakında tüm dünyada ciddi anlamda bir su sıkıntısı çekilecektir.


Chemtrail Spreyleme (Kimyasal Bulutlar) neden yapılır?

1. Chemtrail Spreyleme, Alüminyum, Stronsiyum, Baryum ve Kükürt Dioksit karışımıdır, insanların kısırlaşması, daha kolay hastalıklara yakalanması ve daha çok ilaç tüketmesi için yapılır.

2. Tarımsal alanların normal tohumlar ile ekilmesini önlemek ve GDO`lu tohumların (Monsanto şirketinin tohumlarının) ekilmesini yaygınlaştırmak için yapılır, çünkü "Alüminyum, Kükürt Dioksit ile temas eden toprak, normal tohum ile ürün vermez ve Kuraklık oluşur."

3. Haarp Teknolojisi ile iyonosferi, Hava durumunu olumsuz etkilemek, Fay hatlarını harekete geçirmek ve Depremlerin daha çabuk gerçekleşmesini sağlamak için yapılır.

4. Yalan olarak, insanlara ve devletlere, Küresel ısınmayı önlemek için, sizin iyiliğiniz için yapıyoruz denir ve onlardan katkıda bulunmaları istenir. İlaçlama filolarında çalışan görevlilerin büyük bir çoğunluğu da bu yalana inanmakta ve kendilerinin insanlığa hizmet ettiğini sanmaktadır!

İnsanlığın sonunu getirebilecek H3N2 ve H3N3 virüslerini yayan Chemtrail Sprey'e karşı alınacak ilk tedbir, burundan nefes almaktır. Burun, hem klima gibi soğuk havayı ısıtır, sıcak havayı soğutur, hem de mikropların akciğere dolmasını bir miktar engeller.

Grip çeşitleri her yıl gelişmekte ve 1 sene öncesinden daha güçlü bir şekilde bizleri etkilemektedir, Örneğin bu seneki gribin çok inatçı çıktığını hepiniz farketmişsinizdir.

Halk arasında domuz gribi olarak adlandırılan H1N1 ile son aylarda ülkemizde adından sıkça söz edilen H3N2, influenza virüsünün A tipi olarak tanımlanıyor. Her iki virüs de yakaladığını uzun süre bırakmıyor, özellikle de H3N2 çok inatçı. Her ikisi de risk grubundakilerde ölüme neden olabiliyor, risk grubunda olmayanları ise adeta ‘pert edip’ ENKAZA çeviriyor.
Grip < Domuz Gribi < H3N2 < H3N3

H3N2, domuz gribinden daha tehlikeli, bu salgının zararları normal gripten çok daha fazla. Salgın, normal gripteki belirtilere ek olarak kusma, bulantı ve karınağrısı belirtilerini gösterir.
H3N2 virüsünden sonra çok daha tehlikeli bir virüs geliyor: H3N3. Bu virüs, hayvandan insana geçme geni taşıyor ve H3N2'den çok daha fazla kişinin ölümüne sebep olacak. Domuz gribi aşısının H3N3'ü tetikleyecek olması da ayrı bir vahim durum. Bu virüs, 5 kişiden 1'inin ölümüne sebep olma potansiyeline sahip.
H3N2 virüsünü almamaya dikkat edin, çünkü bu virüsü alanlar H3N3 ve diğer hayvan virüslerine karşı etkisiz kalacak. Burnunuzdan nefes alın, gerekirse ağzınızı ve burnunuzu kapatın (Mutlaka), spreysiz bir zamanda dışarı çıkıp oksijen depolamaya ve nefesinizi uzun süre tutarak ciğerlerinizi açmaya çalışın, güneşte en az 10-15 dk kalarak d vitamini depolayın ve doğal sebze meyve gibi bağışıklık sisteminizi güçlendirecek gıdalara yönelin, inancınız doğrultusunda dilerseniz namaz kılın, isterseniz meditasyon yapın yada imgeleme yapın, abdest yada duş alarak vücudunuzdaki önemli akupuntur bölgelerini arındırabilirsiniz, Kıble yönüne, güneşe dönebilir, doğada yada deniz kıyısında çıplak ayakla topraga yada kuma basabilir vücudunuzun gaia ile olan enerji transferini hızlandırabilirsiniz, bu sayede birçok rahatsızlık ve hastalığa karşı vücut çok daha dirençli olur.

Chemtrail Sprey ve Haarp, Sionistlerin dünya hakimiyeti için oluşturdukları sistemin, ABD'nin Georgia Eyaleti'ndeki nükleer bombalara dayanıklı Rehber Taşları üzerine 8 dilde yazdıkları 10 emrinden ilki olan "İnsan nüfusunu doğayla orantılı olarak 500 milyonun altında tut" sözünün gerçeğe dönüşmesine çalışmakta kullanılan, insanlık ve dünya için çok büyük felaketleri beraberinde getiren bir teknolojidir.

Chemtrail Sprey, uçaklardan salınan, H3N2 ve H3N3 virüsü, başağrısı, alerji, deri döküntüsü, Alzheimer, astım, psikolojik rahatsızlıklar, göz, solunum, sindirim ve sinir sistemi hastalıkları, kanser ve hatta ölümlere bile yol açan, yağmur ve kar şeklinde ph değeri yüksek (asit haline gelmiş) yapay yağışlara, iklim değişikliklerine, depremlere ve mikrodalga (Microwave) etkisiyle küresel ısınmaya neden olan, çeşitli virüsler ve böcek ilaçlarından oluşan kimyasal spreydir.

Chemtrail Sprey'in yeni tanımı: Bu spreyler, insan vücuduna yönelik bir nano-teknolojik içerik aşılama işlemidir. Bu nano partiküller, insanı sadece hasta yapmakla kalmaz aynı zamanda Monarch projesinin nano atomic bir ayağıdır. Partikullere maruz kalan insanın ciğerlerine ve beynine yerleşip insanların düşük titreşim gruplu varlıklarla etkileşimini kolaylaştırır ve düşünce kontrol merkezimizin yavaş yavaş ele geçirilmesini sağlar. Tek merkezden denetlenen, her düşünceyi ve niyeti yakalayabilecek alt yapıya sahip, gerekirse bireyleri saldırganlaştırıp diğer insanlarla olan iletişimlerini olumsuz yönde etkileyen bir frekans bağlantısı kurabilir.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=556940887721181&set=a.525851054163498.1073743591.203310399750900&type=1&ref=nf

Normal bulut pamuk gibidir, dairesel hatları vardır, Chemtrail Spreyler çizgi halinde ve çarşaf gibidir. Haarp makinesi kullanılarak radyo dalgalarıyla bu spreyler dağıtılarak bulut haline getirilir.

Chemtrail Spreyler, D vitamini almanızı engelliyor. Hergün 10-15 dk güneşlenip günlük D vitamini ihtiyacınızın tümünü karşılayabilirsiniz. Bunun dışında peynir, kahvaltılık gevrek, tereyağı, yumurta, mantar ve yağlı balık gibi gıdalara yönelmeniz gerekir. Eksikliğinde kemik, solunum, psikolojik, kas, kalp, böbrek, diyabet, kanser gibi konularda rahatsızlıklara neden olur.

Bu aralar rüya görmede, doğruyu yanlıştan ayırt etmede güçlük, çözülme, idrak, bilinç ve hafıza kayıplarında artış var. Son zamanlarda yaşlı kadınlarda baş dönmesi ve göz küçülmesinde artış gözlemleniyor, yaşlılara dikkat edelim. Bu konudaki teknolojilerinde kendilerini çok geliştirdiler.
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.525851054163498.1073743591.203310399750900/553802321368371/?type=1

İnsanları psikolojik olarak etkilemekle kalmıyor doğaya da aşırı bir şekilde zarar veriyor. Toplu yunus, balina, kuş vb hayvanların ölümlerinin sebebi HAARP'in yaydığı olumsuz dalgalar ve Chemtrail Spreyler'den gelen zararlı kimyasal partikullerdir.

HAARP Deprem Makinesi'yle koordineli bir şekilde çalışan bu sistem, son zamanlarda özellikle psikolojik rahatsızlıklara ağırlık vermektedir.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=526269217455015&set=a.526269147455022.1073743593.203310399750900&type=1&theater



İlaçlar satılsın diye domuz olmayan yerde domuz gribi, insanlar dağlara çıkmaktan korksun, teröristler rahat dolaşsın diye kene olmayan yerde kırım kongo kanamalı ateşi, evde beslenen tavukları azaltıp insanları fabrikasyon tavuklara bağımlı yapmak için kuş gribi, Türkiye'nin imajı bozulsun, et sektörü karışsın diye deli dana hastalığı vb birçok hastalık ve rahatsızlığın bu spreylerden geldiğini, bu spreylerin içinde çeşitli üretilmiş virüsler olduğunu bilmeyenler için bir kez daha belirtiriz.

Chemtrail Spreyler, bazı yerlerde Morgellon isminde nano-teknolojik, fiber optik bir veba hastalığına neden olan parazit oluşturmaktadır. İplik gibi bir şekli olan parazit, dolaştığı deride yanık izi yada mutasyona benzeyen ciddi tahribatlara yol açmaktadır.
http://www.youtube.com/watch?v=vd5tDVzfb8g

Yeryüzündeki oksijen miktarını azalttığı için yerkürede, adeta hapşırmak isteyipte bir türlü hapşıramayan bir insanın nefes darlığı etkisini yaşamaktadır, bu da depremlerin şiddetini ve süresini & kasırgaların ve yağışların kuvvetini arttırmaktadır.

Bu kimyasal böcek ilacı, kanserojen ve kimyasal toksin olduğundan, EPA tarafından 1983 yılında yasaklanmıştır. Bugün geliştirilmiş, kısa ve uzun dönemde, çok daha çeşitli rahatsızlık ve hastalıklara neden olabilecek kadar etkili hale getirilmiştir.

Chemtrail Spreylerle oluşturulan yapay bulutlar, Güneş'in ve Yıldızların bölge üzerindeki olumlu etkilerini kırmakta, bu da insanları içine kapanık, paranoyak, bencil ve duyarsız yapmakta, depresif rahatsızlıklara, asosyalliğe, burun tıkanıklığı ve dolayısıyla nefes düzensizliğine, düşünmeyi engellemeye, kısaca çok büyük bir toplumsal kaosa neden olmaktadır.

Chemtrail Spreyler, Kırmızı Göz hastalığına da neden olmakta, bu hastalığa yakalananlardan mümkünse uzak durulmalıdır.

Son zamanlarda geceleri de Chemtrail Spreyleme yapılmakta, gecenin karanlığında elinize bir fener alıp etrafa tuttuğunuzda toz halinde zehirli nano parçacıklarını görebilirsiniz.

Chemtrail Sprey için kısaca toplumsal ve biyolojik bir terör diyebiliriz. Uzmanlara göre böyle giderse 2019 yılında kanser vakalarındaki artışın zirve yapması bekleniyor.

Oluşturdukları yapay bulutlar ile havadaki nem oranını da arttırmakta, mevsimleri birbirine karıştırmakta, çeşitli kuş ve böcek türlerinin yok olmasına neden olmaktadırlar.

İçinde Civa, Baryum, Aluminyum gibi maddeler de bulunan Chemtrail Spreylere karşı ilk en büyük tepkiyi Almanlar göstermiştir. Şimdilerde en büyük tepkiyi Amerikalılar gösteriyor. Chemtrail Spreyleme yapılırken Amerikalılardan bazıları bildiği bütün küfürleri sayıyor, küfür yanlış birşey ancak burdan durumun ciddiyetinin ne kadar farkında olduklarını anlıyoruz.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=489826354432635&set=a.489751097773494.1073743212.203310399750900&type=3&theater

Edward Snowden, hükümetin Chemtrail Spreyler için Monsanto firması ile anlaştığını açıkladı. Monsanto, tüm tohumların kontrolünü sağlamak isteyen, GDO'yu yayan ve teknoloji konusunda Microsoft ile ortak hareket eden, Biyolojik Soykırım, Biyolojik Silah kelimeleriyle özdeşleşmiş bir firmadır.

******************************************************************

    İNANMAYANLAR İÇİN CHEMTRAIL SPREYLER'İN KANITLARI

İLK KEZ BİR TV KANALI, CHEMTRAIL SPREY HABERİ YAPTI !!!!!!!!!!
* Almanya Devleti Tv Kanalı Zdf.
https://www.facebook.com/photo.php?v=646862188729050&set=vb.203310399750900&type=3

TARİH EYLÜL 2002. BİR ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, DELTA MARKA UÇAKLARDAN SALINAN SPREYLERİN CHEMTRAIL SPREY OLDUĞU TESPİT ETTİ !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.525851054163498.1073743591.203310399750900/553921808023089/?type=1&permPage=1


VİYANA'DA YAĞMUR TESTİ SONUCU BULUNAN EN ZARARLI MADDELER ALÜMİNYUM, STRONSİYUM VE BARYUM, CHEMTRAIL SPREYLER'DEN GELMEKTEDİR !!!!!!!!!!
1
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/pb.203310399750900.-2207520000.1405081301./661911093890826/?type=3&theater
2
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/pb.203310399750900.-2207520000.1405081301./661911687224100/?type=3&theater

EUCAH DİREKTÖRÜ, AB KOMİTESİNE HAARP VE CHEMTRAIL'İN ENGELLENMESİNE DAİR KANUN TEKLİFİ GÖNDERDİĞİ İÇİN TUTUKLANDI !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/586010498147553/?type=1&ref=nf

FBI ŞEFİ TED GUNDERSON: CHEMTRAIL SPREYLER SOYKIRIMDIR !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/600428650039071/?type=3

UTAH'TA CHEMTRAIL SPREYLER PROTESTO EDİLDİ !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/585435284871741/?type=3

AVUSTRALYA'DA CHEMTRAILLER PROTESTO EDİLDİ !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.602580976490505.1073744160.203310399750900&type=1

CHEMTRAIL SPREYLER'DE METAL OLDUĞU KANITLANDI !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=635696936512242&set=vb.203310399750900&type=3

CHEMTRAIL UÇAKLARI'NDAN SON ŞANS MESAJI !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=661912353890700&set=vb.203310399750900&type=3&theater

YAPAY KAR !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=575089049239698&set=a.498754633539807.1073743390.203310399750900&type=1&theater

ASİT YAĞMURLARI !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=568256806589589&set=a.498754633539807.1073743390.203310399750900&type=3

ASİT YAĞMURLARI RAPORU !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=568263523255584&set=a.498754633539807.1073743390.203310399750900&type=3

TÜM TÜRKİYE'Yİ YERLE BİR EDEBİLECEK BÜYÜK DEPREMLER İÇİN HERGÜN KUZEY ANADOLU FAY HATTI'NIN ÜZERİNDEN CHEMTRAIL SPREY YÜKLÜ UÇAKLAR GEÇİYOR !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=559353177479952&set=a.498754633539807.1073743390.203310399750900&type=1&relevant_count=1

CHEMTRAIL SPREY İÇEREN YAPAY BULUTLARI UZAKLAŞTIRAN ORGONITE ORGONE CLOUDBUSTER !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=575129959235607&set=a.575127439235859.1073744143.203310399750900&type=1&ref=nf

1886'DA, BİR KİTAPTA, CHEMTRAIL SPREY !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/584884994926770/?type=3


***************************************************************************

CHEMTRAIL SPREYLER'İN ÇEŞİTLERİ

ATEŞLİ CHEMTRAIL SPREY !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=619257828156153

GÖKYÜZÜNDE GEN İŞARETİ ŞEKLİNDE CHEMTRAIL SPREY !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=646860888729180&set=vb.203310399750900&type=3&video_source=pages_video_set

MINOTAUR ROKET !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.602677256480877.1073744168.203310399750900&type=1

MAVİ CHEMTRAIL SPREY !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/584957771586159/?type=3

SİYAH CHEMTRAIL SPREYLER !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/582175275197742/?type=3

SON SİYAH CHEMTRAIL SPREY FOTOĞRAFI !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/584952274920042/?type=3

TANIMLANAMAYAN CHEMTRAIL SPREYLER !!!!!!!!!!
1
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/pb.203310399750900.-2207520000.1405084292./661471207268148/?type=3
2
https://www.facebook.com/photo.php?v=661466937268575&set=vb.203310399750900&type=3&theater

RENKLİ CHEMTRAIL SPREY !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/pb.203310399750900.-2207520000.1405084291./661906470557955/?type=3

İNGİLTERE'DE RENKLİ CHEMTRAIL SPREYLER !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=661924963889439&set=vb.203310399750900&type=3&theater

CHEM-BOMB !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=582096295205640&set=vb.203310399750900&type=3

CHEM-BOMB SONRASI GÖKYÜZÜNE DAĞILAN MADDELER !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/pb.203310399750900.-2207520000.1405082588./665053550243247/?type=3&theater

************************************************************************

HAARP VE CHEMTRAIL SPREY

HAARP VE CHEMTRAIL SPREY !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.525851054163498.1073743591.203310399750900&type=3

DÜNYAYI FELAKETE SÜRÜKLEYEN HAARP PROJESİ !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=574984062583530&set=a.498754633539807.1073743390.203310399750900&type=1&ref=nf

FACEBOOK ANASAYFASINDA HAARP !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.525851054163498.1073743591.203310399750900/526269217455015/?type=3&theater

Chemtrail Sprey, Haarp ve Blue Beam (Mavi Işın) Projesi'yle koordineli çalışır. Blue Beam Projesi'yle hedeflenen, Sahte Ufo İstilası sonrası oluşan kaostan faydalanıp dünya yönetimini ele geçirmektir.

DAVID ROTHSCHILD’IN TORUNU ERIN ROTHSCHILD AÇIKLADI
>>>>> UZAYLILAR, REPTİLİANLARIN MASKESİ !!!!!!!!!! <<<<<
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=551112544970682&set=a.525143150900955.1073743589.203310399750900&type=1&relevant_count=1

YENİ DÜNYA DÜZENİ İÇİN SON KAOS
>>>>> SAHTE UFO İSTİLASI !!!!!!!!!! <<<<<
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=492430724172198&set=a.525143150900955.1073743589.203310399750900&type=1&theater

HAARP'İN SESİ - 2.6.2014 !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=649156938499575&set=vb.203310399750900&type=3&theater

HAARP TEKNOLOJİSİ !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=646897662058836

HAARP BELGESELİ !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=646976705384265

HAARP'İN SIRADAKİ HEDEFİ İSTANBUL !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=647032365378699

HAARP NASIL ÇALIŞIYOR !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=647425878672681

DÜNYA'NIN ÇEŞİTLİ ÜLKELERİNDEKİ HAARP TEKNOLOJİSİ !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=647476392000963

ZİHNİ SALDIRILARDAN KORUMANIN EN İYİ YÖNTEMLERİNDEN BİRİ !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/588020347946568/?type=3&theater

***********************************************************************

KURAKLIK, İKLİM DEĞİŞİKLİKLERİ, GENETİK BİO SİLAH

KÜRESEL SOĞUMA GELİYOR !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/655809347834334/?type=1&theater

Snowpiercer filminde Küresel Soğuma'dan bahsedildi.
https://www.facebook.com/photo.php?v=621836374564965

Bu konudaki bir diğer film, ismi Öldüren Soğuk.
http://www.jetsinemaizle.com/olduren-soguk-2013-turkce-dublaj-izle.html/0

MANYETİK KALKAN, ÇÖKMEK ÜZERE !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/pb.203310399750900.-2207520000.1405086390./665190410229561/?type=3&theater

DÜNYA, ÇOK TEHLİKELİ BİR DÖNEMDE !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/pb.203310399750900.-2207520000.1405086390./665191216896147/?type=3&theater

TÜRKİYE'NİN BU SENEKİ EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİ KURAKLIK !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/579683165446953/?type=3&theater

BM RAPORU: İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ, SAVAŞLARA NEDEN OLACAK !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/pb.203310399750900.-2207520000.1396997097./616669148415021/?type=3

YAHUDİLER, KURAKLIK OLUŞTURARAK TOHUM KONTROLÜNÜ TAMAMEN ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=527090464039557&set=a.525851054163498.1073743591.203310399750900&type=3

ÇİN'İN İDDİASINA GÖRE AMERİKA VE İSRAİL, YAHUDİLER HARİÇ TÜM İNSANLIĞI YOK EDEBİLECEK GENETİK BİO SİLAH ÜRETİYOR !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/593821080699828/?type=1&relevant_count=1

VİRÜS SALGINI SONRASI İNSANLARIN GENLERİNİ DEĞİŞTİREREK ALLAH İNANCINI YOK ETMEYİ PLANLIYORLAR !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/635773416504594/?type=1&relevant_count=1

SON 100 YILDAKİ HAVA SICAKLIKLARINDA ANORMAL DEĞİŞİM !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/575454855869784/?type=3&theater

DÜNYA, KORKULANDAN DAHA HIZLI ISINIYOR !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/595681600513776/?type=1&theater

UZMANLARA GÖRE BÖYLE GİDERSE 2038'DE DÜNYANIN SONU GELECEK !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554851227930147&set=a.525851054163498.1073743591.203310399750900&type=3&theater

MANYETİK KUTUPLAR HIZLA YER DEĞİŞTİRİYOR
https://www.star.com.tr/teknoloji/bilim-insanlari-nedenini-aciklayamiyor-dunyanin-manyetik-kutbu-hizla-yer-degistiriyor-haber-1425744/

SON SAVAŞ'A HAZIR OLUN !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/610431835705419/?type=1&relevant_count=1

YAHUDİLER'İN KABE'Yİ YIKMA PLANI !!!!!!!!!!
* Hz Mehdi konusunda ayrıntılı bilgiler eklendi.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=514163415332262&set=a.385796058168999.90875.203310399750900&type=1&ref=nf

SAHTE UFO İSTİLASI'NDAN SONRA, İNSANLAR, TOPLAMA KAMPLARI'NA GÖNDERİLECEK !!!!!!!!!!
* Amerikalılar'ın en büyük kabusu, Fema Toplama Kampları, en azından haberleri var, peki ya Türkler, 10.000 Türk ya biliyor ya bilmiyor.
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.598959093519360.1073744151.203310399750900/597774920304444/?type=3&theater

4 KANLI AY TUTULMASI ve ARMAGEDDON SAVAŞI !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.618871161528153.1073744180.203310399750900/618833378198598/?type=3&theater

3. DÜNYA SAVAŞI, ÇOK YAKINDA !!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/benzersiz.illuminati.arsivi/photos/a.498754633539807.1073743390.203310399750900/645154528899816/?type=1&theater

***********************************************************************

CHEMTRAIL'DEN KORUNMANIN YOLLARI

Genelde sabah 9'dan sonra spreyleme yapımına başlanır. Spreylerin yapılmadığı saatlerde ve günlerde dışarıya çıkmalı, temiz hava teneffüs edilerek depolanmalı. İmkanı olanlar ORGONİT yapmayı öğrenmeli yada hazır orgonitlerden satın alıp yaşam alanlarında bulundurmalı. GDO suz zeytin, limon gibi gıdalar tüketilmeli. Şimdi zeytinle de oynuyorlar ancak zeytinin çekirdeği ile asla oynayamazlar, hergün en az 1 zeytin çekirdeği yutmanızda kansere karşı dayanıklı olmak için fayda var. Çekirdeğin sertliğine bakmayın, mide onu eritecek güce sahip ve çok ihtiyacı olduğu için pankreasın emriyle eritmeden bırakmaz. Bir dondurma kabı zeytin çekirdeği yutan kişileri biliyoruz, ancak dengelemek açısından en az 1 en fazla 3 tane çekirdek yutmanız yeterli olacaktır. Limon da kemoterapiden 14 kat daha etkilidir. Limon ağaçlarını koruyalım, onlara iyi bakalım ve mümkünse bol bol limon ağacı dikelim, çünkü en büyük ilaç limon. Günlük su ihtiyacımızı 2.5 litre olarak düzenlemeye çalışmalıyız, ayrıca 1 bardak suyun içerisine sıkılmış yarım limon ve 1 çay kaşığı karbonatı karıştırarak içmeniz vücudunuzun PH dengesini koruyacak ve bağışıklık sisteminizi güçlendirecektir. Sarımsak ve soğan da oldukça etkilidir, bazen 1-2 diş sarımsak yutmalı, soğanı da kesmeden, elma yer gibi yemeliyiz, 80 küsür faydası var, doğal antibiyotik, üstüne de limonata içerseniz acı tadını yok edebilirsiniz. Pekmez de aynı şekilde, her sabah bir fincan içmelisiniz. Sonra ceviz, beyin şeklinde, beyne çok faydalı, içerisinde GÜMÜŞ elementi barındıran tek besindir, her sabah 3 ceviz tüketmek gerek. Bilgisayar ve televizyon başında fazla kalmayın, hergün yenilenen beyin hücrelerinizin yeni çıkanları zayıf çıkar bu da zeka geriliğine, beynin küçülmesine neden olarak çeşitli psikolojik ve sosyolojik rahatsızlıkları beraberinde getirir. Hareket etmek çok önemli, hergün hareket ederek içinizdeki parazitleri dökersiniz, o parazitler ki en faydalı proteinlerinizi yer, buna engel olmalısınız. Hergün en az 2 kilometre yürümeli, PH ı 8 in üzerinde olan sıvıları bolca tüketmelisiniz. Suyu küçümsemeyin, en kalitelisinden için, başınızdaki saçın ucundan ayağınızın altına varana kadar vücudun her bölgesi suya ihtiyaç duyar. Limonata, çay, kahve içerek su ihtiyacınızı gideremezsiniz, suyun yeri başkadır. Dişlerinizi misvak ile fırçalayın, misvakın maddi ve manevi yüzlerce faydası var, ağzınızdaki zararlı bakterileri yok eder, faydalı bakterileri ise korur, dişleri beyazlatır, boğazlara faydası vardır.

Benzersiz illimunati arsivinin 22 Temmuz 2014 tarihli yazısı taslak olarak kullanılmıştır.

Yazının 1. bölümünün sonudur, birden fazla kaynak kullanılarak derleme yapılmıştır, Birtakım düzeltmeler ve eklemeler ile son haline getirilmiştir. 2. ve 3. bölümde görüşebilmek dileğiyle.

Dimitrov TESLA


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.