18 Haziran 2019 Salı

TRUMP AİLESİ VE ZAMAN YOLCULARI


1893 yılında yazar Ingersoll Lockwood'un Baron Trump's isimli kitabında anlatılanlar ile Trump ailesi arasında dikkat çeken benzerlikler var.
Cassandra Parra isimli gencin Kongre Kütüphanesinin websitesinde bulduğu bu kitapta yakaladığı detayları twitter hesabı @casa_parra üzerinden paylaşmasıyla sosyal medyada Trump ve ailesinin zamanda yolculuk yapıyor olabileceği gibi birçok söylenti ortaya çıktı.
Kitapta bir kalede yaşayan soyisimleri Trump olan zengin bir ailenin çocuğu Baron Trump anlatılıyor. Bildiğimiz gibi Donald Trump'un oğlunun ismi Barron Trump..
Zengin ve sıkıcı hayattından sıkılan Baron Trump ve köpeği Bulgar maceraya açılıyor ve zamanda yolculuk yapabildiği gizli bir kapı buluyor.
Kitapta Baron Trump'un akıl hocası "Don" bu da Donald isminin kısaltması. Hikayede Baron'un bulduğu kapı ile Rusya'ya seyahat etmesi akıl hocası Don'un önermesiyle oluyor.
Böylece macera Rusya'da geçiyor. Başka bir ilginç detay bu çünkü Melania Trump Rus kökenli..
Başka bir devam kitabı 1896 yılında yazılan "The Last President" yine günümüz ile garip benzerlikler anlatıyor.
Kitapta New York 5. caddede yaşayan çok zengin bir adamın başkanlık için yarışıp kimsenin kazanmasını beklemediği yazıyor.
Trump Tower 5. Cadde'de ve Donald Trump tıpkı kitaptaki gibi adaylığını koyduğunda kimse kazanmasını beklemiyordu.
Kitapta Lafe pence isimli kişinin tarım bakanı olduğu yazıyor ve ABD'nin şu anki Başkan yardımcının ismi Mike Pence..
Başka bir detay Donald Trump'un amcası fizikçi ve mucit olan John George Trump ile ilgili;
1943 yılında Nikola Tesla fiziksel bedenini terk ettikten sonra tüm çalışma ve araştırmaları Amerikan Hükümeti ve FBI tarafından el konulmuştur.
Yaşamı boyunca dahice projeler üreten Tesla'nın çalışmaları anlaşılamayınca mühendis yardımı almak için John G. Trump seçiliyor.
Uzun süren incelemeler sonunda John G. Trump çalışmalardan bir sonuca varamadığını söylüyor ancak söylentilere göre Tesla'nın fikirlerini gizlice kullanıma geçirmiş olabilir.
Nikola Tesla zaman yolculuğu hakkında deneyler yapmış “Geçmişi, bugünü ve geleceği aynı anda görebiliyordum.“ sözünü söylemiştir.
1800 yıllarında yazılan kitaplar ile günümüz arasında garip paralellikler olması Trump Ailesinin zamanda yolculuk yapıyor olabileceği, kitap yazarı Ingersoll Lockwood'un bir kahin olabileceği veya Trump'un çok önceden düşünülen zekice bir plan olduğu iddaalarını ortaya çıkardı.
Belki de sadece 19. Yüzyılda yazıldığı sanılan kitap günümüzde oluşturuldu ve eski bir kitap olduğuna inandırıldı. Böylece Trump ve Amerika'nın gizemli bir güce sahip olduğu konuşulması istendi.
Ancak olmayan bir kitabın iki asır var olduğunun söylenmeside çok basit değil..!
Beyin yakan konu hakkında sorulması gerekenler;
- Trump ailesi gerçekten zamanda yolculuk yapıyor olabilir mi?
- Zamanda yolculuk yapılıp geçmişe müdaheleler olduysa dünyada asıl olması gereken gerçeklikten neler değişti ?
- Kader kavramı zamanda yolculukla geçmişe gidilse bile olacak olayların değiştirilip şekillenmeyeceği anlamına gelir mi?
- Peki ya geçmişe yada geleceğe giderek yapılan müdahaleler ile oluşan zaman akışı aslında kaderin ta kendisiyse.!?

İmza Sektor X 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.